Marlene Dypvik

Marlene har 6 års erfaring som frisør og har jobbet i frisørkjeden H2 i Trondheim. Hun visste tidlig at det var frisør hun skulle bli, og flyttet allerede i 2014 fra Oppdal til Trondheim for å begynne på frisørutdannelsen. Hun har ved flere anledninger jobbet backstage på brudeshow i Trondheim og har tidligere vært med på brudephotoshot. I tillegg har hun deltatt på fotokonkurranse – Årets Frisør.

Hun elsker kreativiteten frisøryrket fører med seg, hvordan man kan uttrykke seg selv gjennom hår og styling. Det er særdeles viktig at du som kunde opplever at farge, klipp og styling fungerer like fint hjemme som når du forlater salongen. Marlene gir alltid gode råd og tips til hvordan man best mulig kan opprettholde frisyren hjemme med styling og produkter tilpasset deg og ditt behov. Hun gjør alltid sitt ytterste for å oppnå dette.

Marlene har stor lidenskap for vakkert hår og elsker å kombinere ulike teknikker for å oppnå best mulig resultat. Hun holder seg alltid oppdatert på de nyeste trender og tilpasser dette til dine ønsker og personlighet. Frisyrene og stylingen er alltid tilpasset deg, ditt hår og din hudtone. Dette kan nok betraktes som den aller sterkeste siden til Marlene.

Hun er særdeles dyktig på folie, farge, balayage, brudepynting, herreklipp og ikke minst tape extensions.

Marlene tryller alltid frem den beste utgaven av deg selv.