Karianne Brandal

Karianne Brandal startet frisørkarrieren sin på H2 skolen i 2008, hun jobbet i H2-kjeden frem til 2013. Etter det har hun jobbet i godt over syv år på Ahead, der hun har opparbeidet seg en solid kundegruppe med både damer og herrer i alle aldre.

Karianne elsker å stå med kunder og yte god service. Selv om hun har mest fastkunder, synes hun alltid det er gøy å bli kjent med nye kunder.

Hun driver hovedsakelig med klipping, farging, der er alt velkomment. Hun tar i mot store og små fargeendringer, enten du vil ha en klassisk, eller mer edgy/rocka look. Hun kommer gjerne med anbefalinger om hva som kunne passet deg. Karianne lar seg inspirere av musikk, og er tilhenger av det alternative, som stikker seg litt ut i mengden. Men hun har også en stor forkjærlighet til det klassiske og tidløse, og synes det er lite som slår en fin bob. Hun klipper krøller, herreklipp, skjegg, lange og korte frisyrer.

Karianne synes det er viktig å finne en frisyre som passer deg og din hverdag, ut i fra hvor mye tid du vil bruke på håret hver dag. Og hun hjelper deg gjerne med å vise enkle tips til hvordan du selv kan variere stylingen hjemme.

Booking:

Epost: gromms@hotmail.com
SMS: +47 906 56 851